Dagens Blogg imorgon

Har inte hunnit lotta dagens blogg vinnare, så jag hoppar över en dag helt enkelt. Dom tre vinnarna kommer upp imorgon tillsammans med en ny omgång.

Rubrik här då, inte för att det var särskilt intressant.

Jag hinner inte svara på kommentarer ikväll tyvärr, jag har suttit och läst i typ två timmar, så nu är jag jättetrött!
Har fortfarande ungefär 60 sidor kvar, och 3 citat att skriva.. Jag var på sida 39 när jag började, jag ska läsa till sida 159 och jag är på något med 90.. Och det är ju inte så lätt att bara läsa när som helst och vart som helst eftersom att man ska skriva till, det gör ju också att det tar mycket längre tid. Brukar inte ta 2 timmar att läsa 60 sidor i vanliga fall, men det blir så när man måste stanna och skriva hela tiden.

Anyway, nu måste jag verkligen sova! Har haft väldigt ont i halsen ikväll, så jag får hoppas att det försvinner över natten! God natt <3

 


Svenska

Hej hej!

Helt utmattad efter 1,5 timmars träning sitter jag och gör Svenska läxan nu. Den här gången är det 100+ sidor jag ska läsa (ligger lite efter) och 10 citat från boken med en kommentar till varje. Boken jag läser heter Vampyrens Märke, och är första delen i serien House of Night. Jag läste de 5 första böckerna i sexan, men de var så bra så jag önskade mig hela serien i julklapp. Dock fick jag bara första, andra och femte eller sjätte boken, men jag ska försöka få tag på de andra också! :)

När jag har läst klart ska jag svara på lite kommentarer, kanske slänga in ett till inlägg och sen blir det sängen för mig!

Looove <3

 


Dags för träning!

Hej hej!
Jag kom hem för ungefär en timme sen, det har varit en lång dag idag. Känns så dumt att jag alltid kommer hem sent så att jag inte hinner blogga förrän ganska sent. Nu sitter jag och tittar på tv, samtidigt som jag skriver då. Har svarat på kommentarer en stund nu, därför har jag inte bloggat än. Tar ju typ minst en halvtimme bara att starta datorn och få upp internet också.. Så middag + starta datorn&internet + svara på kommentarer resulterar i sen bloggning!

Nu ska jag ta och byta om och börja med min Zumba! Ska köra riktigt länge tror jag, vill verkligen komma i form! Kommer använda vikter också, för ännu mer effekt :)

Kärlek ♥


It's called beautiful <3


Lipstick

Köpte ett läppstift igår, gillar det starkt! Färgen heter Hollywood Red, och märket kommer jag faktiskt inte ihåg..
Läppstiftet är köpt på Lindex för 115 kronor :)


Zumba Fitness


Nu håller jag på att ladda ner en Zumba Fitness träningsvideo! Eller egentligen är det 5 olika pass;
1. Zumba Fitness - Basics

2. Zumba Fitness - Cardio Party 

3. Zumba Fitness - Flat Abs Workout

4. Zumba Fitness - LIVE! Workout

5. Zumba Fitness - Sculpt & Tone


Jag kommer nog börja träna redan imorgon, ska bli skönt att äntligen få komma i form! Det är bara 20 minuter kvar tills den är klar, kanske kör lite redan ikväll? :) Vad jag har hört så ska Zumba funka jättebra, hoppas att det stämmer bara. Mamma tar Zumba lektioner på gymmet ibland, men jag har inte riktigt fått höra vad hon tycker om det. Men jag ska absolut prova ett tag! :)

Mammor och minimodeller

Sitter i soffan och tittar på mammor och minimodeller nu. Det har hållt på i ungefär 45 minuter, så det är snart slut. Vi missade första halvtimmen för att lillasyster tittade på Disney Channel som vanligt..

Jag vet att programmet har fått väldigt mycket kritik sen det började. Men jag tycker att det är ganska intressant att titta på, även om jag tycker att det är fel att uppmuntra sina barn att hålla på med sån vid så tidig ålder.

Vad tycker ni om programmet "Mammor och minimodeller"?

Men ååh..

Det är typ nåt fel på blogg.se, så jag kan bara blogga från mobilen och då blir det inte lika kul :/ Bloggar när det funkar!


Dagens Blogg

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

Ny design snart!

Hejhej!
Åkte hem från skolan tidigare idag, för jag mådde dåligt. Det är lite bättre nu, men jag har huvudvärk.. :/ Åkte förbi Skärkolmen med Sarah på väg hem och köpte ett läppstift också.
Här hemma har jag spelat lite piano, och gjort mig iordning för att fota lite självporträtt. Tänkte göra en ny design, med bättre bilder och mer detaljer. Tror jag gör den i samma färg, men snyggare ;)

Ska lotta Dagens Blogg också, men det gör jag efter att jag har fotat. Kärlek ♥

image description

Bloggkväll

Godmorgon! Står och väntar på tunnelbanan nu, det är typ iskallt fast än jag är inomhus..

Idag händer inte mycket för mig, jag har skola till halv 4 och jag är inte hemma förrän tidigast halv 5. Så det blir förmodligen en bloggkväll för mig, ska försöka komma upp i 100 unika igen. Jag hade 99 igår, blev jättesur när jag såg det imorse! Liksom 1 kvar.,

Aja, det blir bra bloggning ikväll iallafall! :)

Kärlek <3


Jag dör snart..

Är hur trött som helst nu, ligger i sängen redo att sova! Kommer inte svara på fler kommentarer ikväll tyvärr, har stängt av datorn.

God natt! <3


Dagens Blogg

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3

Måste starta datorn nu!


On the bus

Hej på er! Ber ännu en gång om ursäkt för den usla uppdateringen idag.

Nu sitter jag på den sista bussen på väg hem från pappa. Vi har bytt två gånger nu, och det har varit ganska lång tid mellan varje byte.. Det är iskallt ute, så mina tår gör jätteont! Ska förresten lägga ut dagens blogg typ direkt när jag kommer hem, det blev lite sent idag.

xo xo <3
Jag och lillasyster på bild :)


Paranormal Activity 2

Hej hej!

Har nyss tittat på Paranormal Activity 2, tredje gången för mig. Hade glömt ganska mycket, så det blev väldigt läskigt! Nu ska vi snart äta middag, sen titta på trean som jag aldrig har sett, om vi hinner. När vi har sett den åker jag och lillasyster hem till mamma, och då kommer som sagt uppdateringen bli bättre. Det har varit väldigt dålig uppdatering idag och jag har inte hunnit svara på en enda kommentar. Men det händer mycket just nu, saker som jag helst inte tar upp i bloggen förrän allt är klart.

Bloggar kanske på vägen hem, annars blir det nåt inlägg ikväll. Men Dagens Blogg kommer upp snart! Kärlek ♥


Nyvaken

Godmorgon på er!

Vaknade nyss, sitter fortfarande kvar i sängen. Ska alldeles strax gå och ta några mackor till frukost.

Idag åker ju jag och lillasyster hem till mamma igen. Då får jag tillbaka min egen dator och då kan jag få upp uppdateringen lite mer. Har märkt att jag har väldigt svårt för att använda andras datorer, så det känns jättejobbigt att blogga på dom. Jag har ju mobilen att blogga på också, men då får ni ju typ bara mobilbilder, och det är lite jobbigt för mig också, man skriver ju lite annorlunda på mobilen än på datorn.

Jaja, nu ska jag äta lite frukost! :) btw, går fortfarande inte att ladda upp bilder från mobilen.. :(


Länkbyte - Lïnn


http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se
http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se
http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se
http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se http://photobyliinn.blogg.se

God natt!

Har tittat på mycket film ikväll, nu har vi igång Paranormal Activity, men jag känner mig väldigt trött.. Ska gå och lägga mig, vi hörs imorgon! :)

Går inte att ladda upp bilder nu tyvärr :/


The Ring 2

Har sett denna idag med pappa och lillasyster! Såg ettan igår, och dom var riktigt läskiga! Det är såna skräckfilmer jag gillar, tycker det är jätteläskigt när det kommer saker plötsligt och när det finns såna här "äckliga varelser" om man säger så, haha.

Såg en annan film också, kommer inte ihåg vad den hette. Nåt med Earth.. Den var iallafall jättedålig, bara konstig!

Kärlek ♥

www.ebbag.blogg.se


Två från igår


 


Movie time

Har suttit och svarat på lite kommentarer ett tag, och nu är det dags att titta på film!


Dagens Blogg

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


Mini bloggpaus

Det blev en väldigt jobbig väg hem igår, så jag orkade inte sätta mig vid datorn. Förlåt för att jag försvann ett tag, men nu är jag tillbaka med bloggen! :)

Black

Sitter fortfarande hemma hos mamma, därav den rätt dåliga uppdateringen. Lillasyster har tydligen mammas nycklar, så vi kan inte åka förrän mamma kommer hem.

Så för att fördriva tiden ska jag måla naglarna, svart blir det den här gången. Har varit sugen på att måla svarta naglar länge nu, men varje gång jag hat målat naglarna har jag valt nån annan färg och tänkt att jag ska ta svart nästa gång. Det här blir väl 'nästa gång' då :)

Har förresten fått tillbaka mina nycklar, min kompis hittade dom på golvet..


FAAAAAAAN

JAG HAR TAPPAT MINA SKÅPNYCKLAR!


Ångest

Jag har ångest över att jag inte bloggade igår och imorse.. Jag vill verkligen men jag hinner inte! :( Ska verkligen försöka uppdatera bra under dagen, men jag ska till pappa och under tiden jag åker dit och packar och sådär kan det vara lite svårt. Men jag skriver när jag kan i skolan och när jag väl kommit till pappa så kommer jag blogga bra och svara på alla kommentarer! :)

Nu har jag iallafall gjort klart matteprovet, men jag sitter fortfarande kvar på lektionen. Jag var tvungen att göra om en uppgift för att jag inte visade uträkningen tillräckligt bra.. Läraren sa att om jag gick i nian skulle jag bara få ett E för uträkningen, men när jag gjorde om den var den tydligen mycket bättre :)
Om 20 minuter har jag franska, då blir det glosförhör. Tror jag kan dom, pluggade i onsdags. Aja, jag bloggar på lunchen om jag hinner!

Puss <3


Matteprov

Hej hej :)

Orkade verkligen inte blogga igår, men jag la ju upp Dagens Blogg iallafall. Har matteprov nu, puss!


Dagens Blogg

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3



Klarar inte av Sagas dator!

Bloggar och svarar på kommentarer när jag kommer hem!

Busy day

Förlåt för dålig uppdatering idag, har haft fullt upp. Efter skolan repade jag med bandet, och det blev lite senare än vi hade tänkt oss. Nu sitter jag iallafall hemma hos Saga, vi kom nyss hit.

Ska få datorn nu, så jag skriver mer strax :)


Jag idag :)

Godmorgon! Jag är fortfarande jätteglad över att jag hade över 100 unika igår :DD

Jag ska snart gå iväg till bussen, fast inte riktigt än. Den går ungefär 10 i 9, och det tar typ 2 minuter att gå dit så jag går kvart i. Jag har fortfarande inte läst klart de 50 sidor jag skulle ha läst till idag, så jag ska läsa på vägen. Annars har det inte hänt särskilt mycket idag som jag kan skriva om, men jag uppdaterar mer på skolan :)


Jag idag:


Trötter

God natt! <3


Yeeeey :D

Helt okej för att ha bloggat i några dagar bara! :D

Jag kan inte sitta kvar här..

Gud, jag måste gå ifrån datorn och läsa! Har läxa till imorgon att läsa 50 sidor, och jag har inte ens börjat.. Duktig tjej!



Sevve

Läs denna söta tjejens blogg, "Uppsalas sötaste blogg"!



Dagens Blogg

Vinnare 1
Vinnare 2
Vinnare 3


Hemma dåra..

Hej på er! :) Kom hem för lite mindre än en timme sen, och har inte hunnit göra så mycket annat än att äta lite. Jag har inte tänkt skriva så mycket nu, för jag måste svara på kommentarer och plugga, så vi får höras senare helt enkelt! Vinnarna av dagens blogg + en ny omgång kommer upp snart också :)

Kärlek ♥

Detta fält måste fyllas i.

Hej hej!

Sitter i cafeterian med Linnéa och gör typ ingenting.. Har ätit lunch för ett litet tag sen, korv och mos! Okej, jag ska inte tråka ut er med minsta lilla ointressanta detalj, men jag kan iallafall säga att dansuppvisningen var jättebra! :)

Nästa lektion börjar om en kvart, då har jag kulturkurs. Vi kommer ha musik i föreläsningssalen, vi kommer alltså inte spela nåt.. Skulle tro att vi kommer prata och sjunga. Efter det har jag franska, och så slutar jag 14:50, och då åker jag nog hem direkt. Såg att jag har fått en massa kommentarer (kul kul) så dom ska jag godkänna och svara på när jag kommer hem.

Fick förresten ett tuggummi av min vikarie på dansuppvisningen för han tyckte jag var elak, haha. Men vi har en lite speciell relation jag och han.. ( snälla misstolka inte! )

Kärlek <3


Bussen

Godmorgon! :)

Jag har verkligen haft en jättestressig morgon! Gick upp en halvtimme försent och började plocka ögonbrynen.. Sen blev det att jag lyssnade på musik och svarade på kommentarer istället för att göra mig iordning. Och så kom jag på att det ska komma arbetare till oss idag och kolla ventilerna, så då var jag tvungen att flytta på en massa saker i mitt rum för att dom skulle komma åt dom. Det slutade med att jag städade hela rummet!

Nu sitter jag iallafall på bussen på väg till skolan, 99% avslappnad. Vi kommer bara ha en halvtimmes lektion nu på morgonen, sen ska vi åka och titta på nån dansuppvisning tror jag.

Kärlek <3

 

Uppdate: 1 1/2 timme var det ;)

 


Dags för mig att sova


Vitree

Klicka på bilden eller här för att komma till bloggen Vitree som ägs och uppdateras av de fina Stina, Evelina och Therese! :)

You don't get a second chance to make a first impression.


Så här har min kväll alltså sett ut, tog äntligen fram systemkameran också, haha. Men det har varit mysigt, skönt att bara kunna ta det lugnt! Nu ska jag snart gå och lägga mig, men först ska jag fixa lite snabba saker på datorn. Tänkte också titta på ett sista avsnitt av Sex and the city innan jag avslutar för kvällen.
Kärlek till er ♥

Min kväll

Nu ska jag ha en riktig myskväll! Jag ska tvätta bort sminket, ta på mig myskläder, måla naglarna, ha Sex and the city-maraton och bjuda mig själv på något gott! Hur mysigt som helst, visar såklart resultatet på naglarna sen också :)

Hur ser eran kväll ut? :)
Kärlek ♥

Dagens Blogg!


blogglust

Haha, fick blogglust nu så jag kommer blogga ikväll! :)

Förlåt, orkar inte nu..

Är jättetrött efter den här dagen, så nu ska jag bara titta på en massa avsnitt av Sex and the city och lämna bloggen för ikväll.

Jag saknar mitt hår..

Guds hus

God dagen! Jo jag vet, fullt normal.

Sitter i kyrkan nu och lyssnar på en föreläsning om studieteknik. Inte jätteintressant om man säger så. Men jag är bara så himla trött, jag orkar inte sitta och lyssna på en massa prat just nu.

Bredvid mig har jag Ella, som sitter i sin röda mjukisdress och är söt som vanligt. Hon tyckte jag skulle skriva om henne, så då gör jag det helt enkelt. Ysen (http://Ysen.blogg.se) och gör en fiskbensfläta på henne, fint fint :)

Känner att det här inlägget blev otroligt ointressant, och jag tänkte bjuda på en bild från igår men appen tycker inte riktigt det tyvärr..
Kärlek <3


Studieteknik

Hej på er! :)
Just nu sitter jag på en lektion med min bildlärare. Vi har en temadag idag, vi ska typ lära oss mer om studieteknik. På ett sätt tycker jag att det är jättebra, för det kan bli så mycket lättare att plugga. Men vi började 35 minuter tidigare, och det tycker jag var lite onödigt! Däremot kommer vi sluta 50 minuter tidigare, så vi får ju igen tiden.

Bloggar senare, kärlek ♥

Godnatt!

Har tittat på 3 avsnitt av Sex and the city ikväll, jag laddade ner säsong 1 eftersom att Pretty Little Liars inte funkade. Nu blir det iallafall att sova, är sjukt trött. Godnatt ♥

3 egopics från tidigare idag :)

 

 


Pancakes


Amanda och Linnéa följde med mig hem idag, och det resulterade i detta. Några mycket goda pannkakor, och så lyckades vi (jag, hihihioho) komma på hur man gjorde mönstrade pannkakor! Så vi gjorde hjärtan på dom 3 pannkakorna resten av smeten räckte till.

Annars har det inte hänt så mycket för mig. Började dagen med att snooza i en halvtimme och åka till skolan, därefter blev jag skåplös som jag sa tidigare, och förutom det var själva skoldagen inte särskilt speciell.
Amanda och Linnéa åkte hem för ungefär en timme sen, och sen dess har jag bara hunnit plocka bort i köket och svarat på en massa kommentarer. Riktigt kul att få så mycket kommentarer faktiskt, jag kommenterar ju rätt mycket själv, men det är kul när läsare hittar hit alldeles själva!

Kärlek till er ♥

Äckligt



Den här låten sitter verkligen fast i mitt huvud, Ellas fel!

Men blä :(

Måste byta skåp i skolan, för att jag egentligen har fel skåp. Men det skåpet jag ska ha har ingen dörr, skitkul. Så tills det är fixat måste jag gå runt med en påse med mina saker..


Nu sitter jag iallafall i korridoren med Linnéa och Amanda och väntar på att svenskan ska börja, den börjar om typ 1 minut. Ska jag vara helt ärlig har jag inte mycket att skriva om, jag tror att vi börjar nu.

Kärlek <3


Inget Pretty Little Liars för mig..

Var tydligen nåt fel med ljudet, hur jobbigt som helst! Får se om jag sätter på nån film istället eller om jag ska sova nu. Hur som helst så blir det här mitt sista inlägg för idag, så jag säger godnatt nu! :) Jag kanske hinner blogga innan jag åker till skolan imorgon, annars bloggar jag från mobilen.
Godnatt ♥

Följ mig på Instagram :)


Pretty Little Liars

Tack för tipsen om serier, har bestämt mig för att titta på Pretty Little Liars! Har börjat ladda ner säsong 1, och de första avsnitten är klara om ca 5 minuter. Så då blir det att titta på första avsnittet, sen går jag nog och lägger mig.

Ni får en tråkig mobilbild på mig själv bara för att fylla inlägget.


Länkbyte

Julia Henriksson, en jättesöt tjej med en riktigt intressant blogg! :) För att komma till hennes blogg kan du klicka [här] eller på bilden nedan.


Serier?



Jag har funderat ett tag nu på att ladda ner någon serie, men jag vet inte riktigt vilken. Har sett ganska mycket av Desperate Housewives, glee och lite av OC, men Pretty Little Liars har jag faktiskt inte sett något alls av. Har hört att den är jättebra, och har tidigare tänkt ladda ner den men hittade ingenstans där man kunde ladda ner den med svensk text. Men det kanske finns nu när serien inte är lika ny i Sverige.

Vad tycker ni? LOVE ♥

Hallonsaft


Väldigt dålig uppdatering idag, jag vet. Sämst statistik bara för det.

Men jag och Ella har haft vädigt fullt upp idag, och när jag hade tid att blogga hade jag jätteont i magen så jag orkade inte. Vi tittade på två filmer imorse innan vi gick upp, och så turades vi om att duscha medan den andra städade upp lite i Ellas rum efter igår. Kring 3, halv 4 åt vi frukost, en lång baguette var. Vi åkte in till liljeholmen väldigt snabbt också innan jag åkte hem, och jag kom hem för kanske 45 minuter sen eller så. Det tar verkligen hur lång tid som helst att starta min dator!

Nu sitter jag och tittar på ännu en film, Ringaren i Notre Dame 2 på Disney Channel och dricker saft till det. Ska försöka uppdatera lite extra ikväll bara för att det har varit så dålig uppdatering under dagen.

Kärlek ♥

Jag stör mig så sjukt på

Att man inte kan kommentera inlägg som man har skrivit på mobilen -.-


Det här skulle ha publicerats för några timmar sen.

Godmorgon på er! Nu har och Ella vaknat. Hon väckte mig genom att ta en bild på mig, med blixt såklart. Och nu ligger den bilden uppe på Facebook..

Vi bestämde oss iallafall för att titta på en till film, så nu ligger vi i sängen och tittar på lejonkungen och äter snacks :)

See ya later alligator!


Film

Hej hej!

Ella ligger och sover, hon skulle ta en powernap och så skulle jag väcka henne när hon hade släppt hennes mobilskal, men hon vaknar inte..

Så nu ligger jag ensam i Ellas rum och tittar på The Roommate, den är helt sjuk. Usch.. Får se om jag bloggar mer innan jag somnar. Egentligen skulle vi dygna men jag tror inte att jag kommer få liv i henne på ett tag, haha.

Omg, såg nyss att Nina Dobrev är med i filmen, awesome ju :D Haha, Vampire Diaries geek jag är! Aja, godnatt! <3


Läääääskigt

Herregud jag dör!


1408

Movie time!


Justin Bieber <3

Hej hej!

Vi har nyss ätit en jättegod middag, kött och potatis. Ella är på toaletten så nu medan jag sitter på hennes rum och väntar passar jag på att skriva ett inlägg :)

Vi försökte få igång Ellas webbkamera tidigare, men det gick inte så bra.. Haha, för gammal webbkamera och för ny dator.
Snart ska vi nog gå iväg och hyra en film, har faktiskt ingen aning om vad det blir för film. Kanske en skräckis? ;)

Har ingen bild som passar till inlägget så ni får en bild på min favoritdel av Ellas rum!


:)

Är på väg till Ella nu, är sjukt taggad inför ikväll!


Detta fält måste fyllas i.

Nu ska jag börja göra mig iordning för att gå till Ella. Det blir mer uppdatering om kanske en timme! :)

Övernaturligt random


Iseree

Denna kom mamma hem med igår, en fuktkräm från Iseree. Tycker att den är jättebra, rekommenderas!

Man använder den på ansiktet, halsen och/eller axlarna efter att man har duschat eller tvättat sig.


Länkbyte?


Tänkte bara säga godmorgon, ligger fortfarande i sängen..

You said "I love you"
I said it too
The only difference is
I didn't lie to you

 


Cheez doodles

Nu är det dags för mig att sova!
Imorgon blir det att städa upp lite på mitt rum, göra lite läxor och packa, för ungefär halv 5 åker jag till Ella och sover över där. Hoppas bara inte min förkylning blir värre, vill inte behöva stanna hemma men samtidigt känns det dumt att smitta henne om jag blir mer sjuk.. :/ Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Kärlek till er <3


When a girl is sharing her problems with you, she's not complaining, she trusts you.


Tittar på denna just nu, den går på femman. Ska nog gå och lägga mig strax, när filmen är slut. Ska jag vara helt ärlig har jag inte mycket att skriva för tillfället, ska nog bara fortsätta att titta på filmen.
Kärlek ♥

Ny blogg - ny start!

Då har man ännu en gång skaffat en ny blogg, kände att jag verkligen behövde en ny start helt från början den här gången. Kanske inte kommer vara världens bästa uppdatering, men det är min blogg och jag uppdaterar när jag känner för det. Kanske blir det ofta, eller inte, men det får ni leva med. Kommer iallafall bli enklare för mig att uppdatera nu än förr, eftersom att jag kan använda Blogg.se appen :)

Tänker inte sitta och skriva en presentation om mig själv nu, för det är rätt onödigt att göra i ett inlägg tycker jag. Kommer istället fixa en kort text i menyn senare, men inte just nu.

Vi hörs väl nån gång då!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0