Fråga:

 

UPDATE: Från den lilla respons jag har fått verkar det som om jag kommer fortsätta blogga. Men jag kommer satsa mer på foto, och då blir det helt annorlunda. Kommer göra en ny blogg med ett bättre namn, och förhoppningsvis blir det bättre än mina andra miljontals försök..


Kommer med adressen när allt är klart, men just nu är jag inte riktigt frisk så jag kommer fixa det när jag har ork!


Anledning till dålig uppdatering

Läxor..


...

Blev ingen mer bloggning igår ändå, hade verkligen inte tid. Nu har jag ingenting att blogga om, så vi hörs när vi hörs!


Rubriken

Är på väg hem nu, sitter och hickar på bussen, pinsamt hahaha. När jag kommer hem blir det läxor igen, jobbigt..

Men jag ska försöka uppdatera bra ändå, har blogglust nu så det är ju lite dumt att jag måste göra läxor!


My dream <3

 

 


Godnatt!


Foto taget av Saga ♥

Läxor läxor läxor..

Sitter fortfarande med läxor.. Är riktigt trött men jag måste ju.. Håller på med Engelskan nu, ska läsa nån text och träna på glosor. Sen måste jag börja med svenskan, ligger jättemycket efter! Måste läsa ut min bok tills på torsdag, ligger på sida 102 av 344.. Inte bra.

Imorgon blir det också en massa läxor, då ska jag göra franskan och matten. Ska såklart fortsätta med läsningen också, jag ska dessutom ta ut 20 citat till boken och skriva en tanke om varje citat. Jag har skrivit 7 citat, 13 kvar alltså.. Blir väl att åka hem direkt efter skolan då! Slutat ändå senare än dom flesta av mina kompisar, det är jag, Hedda och Gerda bara som har franskalektion på eftermiddagen.

Nej, nu måste jag fortsätta med läxorna! Vill ha läst minst 30 sidor i boken innan midnatt, och jag måste göra Engelskan först. Puss på er <3

 


Läxor nu, blog ya later

Jättedålig uppdatering jag vet, men har bestämt mig för att bara uppdatera för att jag vill, inte för att jag känner att jag måste.. Har varit jättetrött idag, så har inte orkat skriva nåt helt enkelt.

Studiedag imorgon

Hej på er!

Ja, då har jag fått igång min dator då.. Tog ett tag som vanligt.
Ikväll ska jag hem till Saga, och sova över där tillsammans med Matilda! Ska bli så otroligt kul, är sjukt taggad! Kommer bli awesome helt enkelt.
Nu sitter jag i vardagsrummet och vilar lite, är jättetrött. Ska alldeles strax städa upp i mitt rum, sen ska jag börja packa för kvällen. Åker typ sju om jag inte blir klar tidigare. Det blir säkert bra bloggning ikväll, om inte så kommer det iallafall en massa bilder imorgon för jag tar med mig systemkameran! :)




Perfektion <3

 


On My Way Home

Hemma om en kvart, massa bloggning då! :)

 


4 minuter

 

 


Teenager posts



back on track

Hej hej! Nu har jag fixat min nya design, tycks? :)
Kommer iallafall börja blogga som vanligt nu, yeeey!

Uschigt

Ska göra klart den nya designen i helgen, efter det blir uppdateringen normal igen.

Hårmascara


Musik » Idrott » Moderna Museet » Kista

Godmorgon!

Ja, idag ska det bli bra uppdatering igen! Jag är inte helt frisk än, jag har fortfarande sjukt ont i halsen, men jag ska åka till skolan ändå, och det betyder att jag kan blogga.

Anyway, vi ska till Moderna Museet med skolan idag. Jag är inte sådär förtjust i att gå på museum med skolan, brukar bli ganska tråkigt.. Det är roligare och mycket mer intressant om man går med nån i familjen eller en kompis.
Vi åker dit efter lunch, alltså hinner jag ha musik och idrott innan. Ganska skön dag alltså, inget skrivarbete :D
Eftersom att vi åker på eftermiddagen, kommer vi sluta direkt efter museet, och vi behöver inte åka tillbaka till skolan innan vi får sluta. Så från museet ska jag åka in till Kista med Saga! :) Det enda jag har bestämt mig för att köpa är skor, och kanske en hårfärg, men jag hittar säkert nåt mer.

Nu ska jag fixa mig, kärlek ♥


punkt punkt punkt. (och en till punkt efter det)

Det blir bättre bloggning imorgon, och eftersom att jag har varit sjuk idag har jag fortfarande inte lottat Dagens Blogg vinnarna.. Men det kommer förhoppningsvis också upp imorgon!

När man inte bloggar så går statistiken ner.

Jag skyller på att jag är sjuk! :)
Men nu ska jag faktiskt göra min nya design, ångrade mig om att den skulle vara lik den här förresten! Har redan gjort en som är lik, men jag gillar inte den.. Nej, här ska det vara rosa! ;) Tror jag..

Sjukling

Orkar inte blogga just nu, skriver när jag mår bättre..

RSS 2.0